Je account
Verwijder je account
Jij bepaalt over je gegevens – verwijder je account wanneer je wilt.
Zo verwijder je je account
Log in op Lejat en ga naar Account → Mijn instellingen. Tik op Account verwijderen en bevestig – je account en al je persoonsgegevens worden definitief verwijderd.
Je kunt verwijdering ook aanvragen via support@lejat.se vanaf het e-mailadres waarop je account is geregistreerd. Wij verwijderen je account en sturen binnen 30 dagen een bevestiging.
Wat er wordt verwijderd
Als je account wordt verwijderd, wordt het volgende definitief verwijderd:
- Je profiel, je naam en je inloggegevens
- Je advertenties en klussen
- Je berichten
- Je boekingen en beoordelingen
- Verificaties die aan je account gekoppeld zijn
Wat we bewaren en hoe lang
Gegevens die wij wettelijk moeten bewaren, zoals boekhoudkundige stukken bij voltooide boekingen, bewaren we zeven jaar volgens de boekhoudwetgeving. Overige gegevens verwijderen of anonimiseren we, zoals statistieken die niet aan jou gekoppeld kunnen worden.
Gegevens verwijderen zonder je account te verwijderen
Wil je dat delen van of al je gegevens worden verwijderd, maar wil je je account behouden? Mail dan support@lejat.se vanaf het e-mailadres waarop je account is geregistreerd. Vermeld graag welke gegevens je verwijderd wilt hebben.
We bevestigen je verzoek en verwijderen de gegevens binnen 30 dagen. Gegevens die we wettelijk moeten bewaren, zoals boekhoudkundige stukken, bewaren we alsnog zo lang de wet vereist.
Hulp nodig?
Mail ons op support@lejat.se, dan helpen we je verder. Lejat wordt beheerd door Sovrum Sverige AB.
